onsdag 15. juni 2011

POMPdeLUX



Nydelige barneklær fra Danmark som jeg har blitt konsulent for!

Høstkolleksjonen slippes 24 august og da er jeg i full gang med homeparties i flere uker fremover. Jeg er allerede ganske så booket, men har ledig noen ettermiddager i september og mye i oktober. Ta kontakt dersom du ønsker et homeparty der jeg kommer og viser den nye kolleksjonen!


Klærne er fra størrelse 80 til 152, helt nydelige klær til en fornuftig pris!

3 kommentarer:

  1. Hei!
    Takk for dine fine hilsener inne hos meg:)
    Gratulerer med jobb i pomp! Så flott at det kommer en konsulent her inne! Jeg vurderte å bli konsulent før denne sesongen. Fikk jobben, men takket nei. Ikke fordi det ikke hørtes gøy ut, men fordi vi fant ut at det ikke passet så godt for oss da... Mannen jobber en del overtid, og da hadde det blitt vanskelig ifht. ungene...
    Men flott at det kommer noen her nå!
    Gleder meg til å se høstkolleksjonen! Syntes vårkolleksjonen deres inneholdt litt mye grønt etter min smak:) Krysser fingrene for litt andre farger til høsten! God kvalitet er det iallfall!

    Fin søndagskveld til deg!
    Klem!

    SvarSlett
  2. Heisann!
    Takk for koselig hilsen :-) Ja hun er en aktiv liten krabat! Helsesøster mente at det nok var tilfeldig, men det er ikke det og det fikk hun se opptil flere ganger mens vi var der ;-)

    Så gøy at du selger klær fra pomp delux! De har utrolig mye vakkert! Jeg har 3 jenter, og jeg er så glad for at det finnes slike nydelige klær til dem :-) Hadde du bodd nærmere skulle du fått komme å ha party hos meg!

    Ønsker deg en fin helg! Klem fra Livy

    SvarSlett
  3. Nydelige klær! Skal sjekke ut mer på nette. Takk for tips :) Vilde

    SvarSlett